Erkend Hypotheek adviseur


Hypotheekfactory geeft provisie terug !

Op dit moment is het nog gebruikelijk dat een hypotheekadviseur een vergoeding ontvangt van de geldverstrekker waar de hypotheek wordt ondergebracht én provisie krijgt van de verzekeringsmaatschappij waar aanvullende verzekeringen en/of aflosvormen worden afgesloten. De totale inkomsten voor de adviseur kan hierdoor duizenden Euro's bedragen. Onlangs zijn de, volgens velen te hoge, verdiensten van de hypotheekadviseur breed uitgemeten in diverse media naar aanleiding van een onderzoek uitgevoerd door de Autoriteit Financiële Markten. Normaliter merkt de klant hier weinig van, maar uiteindelijk betaalt de klant deze verdiensten natuurlijk wel. De kosten zijn namelijk verwerkt in de voorgestelde maandlast.

Unieke nieuwe werkwijze.

Hypotheekfactory vindt dat het tijd is voor een nieuwe en vooruitstrevende werkwijze vooruitlopend op de nieuwe regelgeving. Hypotheekfactory hanteert een vast bedrag van € 1.750,- voor het afwikkelen van het gehele hypotheektraject. Dit tarief is gebaseerd op het gemiddeld aantal uren dat Hypotheekfactory bezig is met het dossier van adviesgesprekken tot de afwikkeling bij de notaris. Vervolgens berekent de adviseur van Hypotheekfactory de totale provisie die gemiddeld wordt ontvangen. Het verschil tussen deze inkomsten en het vaste tarief ontvangt de klant.

Voorbeeld 1 - hypotheek totaal 250.000  
Provisies en vergoedingen 3.250  
Hypotheekfactory kosten 1.750 -
Je ontvangt 1.500  


Voorbeeld 2 - hypotheek totaal 400.000  
Provisies en vergoedingen 5.000  
Hypotheekfactory kosten 1.750 -
Je ontvangt 3.250  

Onlangs een hypotheekofferte ontvangen ?

Als je onlangs een hypotheekofferte van een andere aanbieder hebt ontvangen, loont het zeker om deze bij Hypotheekfactory te laten checken. Qua rentepercentage en voorwaarden kan minimaal dezelfde offerte worden aangeboden maar kan toch direct geprofiteerd worden van de nieuwe werkwijze indien Hypotheekfactory de hypotheek verder afwikkelt. Je kunt zo vele duizenden Euro's ontvangen. Onze hypotheekadviseur rekent graag het exacte bedrag voor je uit.

Meer informatie.

Hypotheekfactory is een intermediair en werkt nauw samen met alle banken en maatschappijen. Zodoende kan altijd het juiste product tegen de beste voorwaarden en de laagste rente worden aangeboden. Je bent door de unieke werkwijze van Hypotheekfactory verzekerd van een onafhankelijk en kwalitatief correct advies. Bij Hypotheekfactory zijn namelijk alleen door de Wet erkende hypotheekadviseurs werkzaam. Een afspraak met één van de adviseurs is gemakkelijk gemaakt en levert je naast een uitstekend advies zeker veel geld op.

Klik op een van de onderstaande buttons voor het aanvragen van een hypotheekvoorstel of het laten uitvoeren van een check van een reeds uitgebrachte offerte. Wij nemen vervolgens contact met je op voor het maken van een afspraak.